maanantai 10. huhtikuuta 2017

Juhlahumua Arctic Light Hotellissa - Fashion Night 2017

"Ihanaa, tää mamma pääsee vähän tuulettuun!" Sellaiset fiilikset pyöri mielessä sen jälkeen, kun kotona otin puheeksi josko sielä pärjättäisiin yksi ilta ilman minua. Arctic Light Hotel täytti tänä vuonna nimittäin kokonaiset KAKSI vuotta ja sen kunniaksi järjestettiin Fashion Night -tapahtuma. Sitä ei voinut jättää välistä. Ei varsinkaan sen jälkeen, kun Pää Pilvissä -blogin Maarit kehui hotellin cocktailpöydän maasta taivaisiin vierailtuaan samaisessa tapahtumassa viime vuonna. Tänä vuonna oli pakko liittäytyä seuraan ja lähteä katsomaan omin silmin, nälkäisenä tietysti, oliko puheissa yhtään perää. ;)

Saavuttuamme paikalle hotellin ulkopuolella oli punainen matto odottamassa vieraita. Kunnon maailmanluokan meininkiä, sanoisinko. Sisällä sen sijaan odotti kuohuvaa. Palvelu oli ihanan ystävällistä ja lämmintä. Autolla tulijoita (eli minua!) oli tietenkin myös ajateltu ja alkoholitontakin oli tarjolla. Heti alkuillasta seuraamme liittyi Maaritin kaveri Tiia. Siinä istuskellessa, ja tyttöjen jutellessa keskenään, en alkuun saanut sanaa suustani. Ihmettelin vain. Sisälle astui koko ajan toinen toistaan tyylikkäämpiä ihmisiä, kohta lavalle nousisi suosittu (ja ah niin ihastuttava!) mediapersoona Cristal Snow ja ihan näillä näppäimillä alkaisi muotinäytös. Siis muotinäytös! Missä ympäristössä! Ja meillä kuohuvat kädessä. Kyllä siinä sai hetken miettiä ollaanko sitä edes Rovaniemellä. Aivan mahtavaa, että täällä järjestetään jotain näin hohdokasta ja mielenkiintoista.

fashionnight

fashionnight

fashionnight

fashionnight (14)

fashionnight (5)

fashionnight (6)
Haastateltavana hotellinjohtaja Timo Kärki

Tänä vuonna muotinäytöksen järjesti Tredonne. Vaatteita pääsi ihastelemaan ihan lähietäisyydeltä, sillä mallit kävelivät ja esittelivät asujaan läpi loungen ja lasiterassin. Näin jokainen vieras pystyi kätevästi seuraamaan näytöstä. Ja hitsit miten upeita luomuksia silmiini osuikaan. Heti olisin voinut hankkia pari mekkoa vaatekaappia täydentämään. Tässä vaiheessa laitoinkin sormet ja varpaat kaikki pystyyn, että onni myöhemmin potkaisisi! Illalla nimittäin kaksi onnekasta voittaisi kyseiseen liikkeeseen lahjakortin.

fashionnight (7)

fashionnight (8)

fashionnight (10)

fashionnight (11)

fashionnight (12)

Muotinäytöksen jälkeen koitti se odotettu hetki. Hetki, jota varten oltiin paastottu koko päivä. Aivan. Cocktail-illallinen! Tarjolla oli kaikennäköistä pientä purtavaa, sopivan kokoisina suupaloina. Kaikkia kiinnostaa tässä vaiheessa varmasti se miltä ne maistui. No todella hyvältä! Osa jopa taivaallisen hyvältä! Lemppariksi nousi kuitenkin omenamarinoitu rautu (aah vei kielen mennessään!) ja hyvänä kakkosena poron paahtopaisti lohi-kapriskastikkeella! Näitä olisin voinut lapata koko lautasen täyteen, jos olisin kehdannut. Aattelin olla tämän kerran kuitenkin ystävällinen ja jättää muillekin. Tarjolla oli lisäksi muun muassa skagenia, savustettua poronkieltä ja talon saaristolaisleipää savuporo- ja lohitäytteellä. Niin hyvää! Mahtui tarjolle myös jotain erikoisempaakin. Riimiporo-caesarsalaatti oli hmm.. miten sen sanoisi.. yllättävää! Ja niin, erikoista! Mutta niinhän ruoan täytyy välillä ollakin. Piristävää kokeilla uusia makuja! Ainoa pieni miinus tarjoilussa oli, että ruokaa sai odotella pienen tovin. Cocktailpöytä oli jo melkein tyhjää täynnä, kun päästiin sinne jonon hänniltä. No, kiukku laantui viimeistään siinä vaiheessa, kun näitä herkkuja pääsi maistelemaan. :) Vaikka oltiin jo ihan ähkyssä ja maha pystyssä, pöytiin kiikutettiin vielä Choco Delin suklaata, mini-mutakakkuja ja pikkuleivoksia. Ne kruunasivat nautinnon!

fashionnight (18)
Riimiporo-caesarsalaatti tarjoiltiin vihersmoothien muodossa!

fashionnight (19)

fashionnight (17)

fashionnight (13)

fashionnight (23)
Oo mitä herkkuja!

fashionnight (22)
Etualalla lempparit. Veivät kielen mennessään!

fashionnight (16)
Hotelli on täynnä ihania pieniä yksityiskohtia

fashionnight (15)

fashionnight (24)
Jälkkäri kruunasi illan

fashionnight (25)
Mikä taideteos!

Ilta huipentui uuden drinkin lanseeraukseen ja arvontaan (siis drinkkiä ei suinkaan arvottu, vaan jotain ihan muuta). Harmillisesti en voinut juomaa juuri maistella. Sen takia meni myös vähän ohi mitä se sisälsi, mutta sen muistan että viskiä ainakin! Ja jos en ihan väärin muista, niin munastakin taidettiin tehdä jotain selvää tässä vaiheessa.. Juoma sai muutes nimensä itse Cristal Snow'n mukaan, joka siinä samalla paljastui kunnon viskin ystäväksi. Arvonnassa ei tällä(kään) kertaa onni suosinut. Pari onnekasta voitti siis Tredonnen lahjakortin ja yksi superonnekas sviittiyön hotellissa (oonko hei vähän kade!).

fashionnight (26)

fashionnight (21)

fashionnight (20)

fashionnight (27)
Onnellinen Tredonnen lahjakortin voittaja

Ihana ilta takana! Kiitos seuraleideille! Toivottavasti saamme nauttia samaisesta tapahtumasta taas ensi vuonna. Illan yksi kohokohdista oli ehdottomasti selfie illan juontajan kanssa. Ja ne kaikki herkut. Niitä en unohda kyllä hetkeen!


Jatka lukemista Pää Pilvissä -blogissa..

Samasta illasta juttua täällä
Täältä taas löydät viime vuoden tunnelmia



Psst.. seuraa blogia FacebookissaInstagramissa ja Bloglovin'issa 




12 kommenttia:

  1. Kylläpä teille on ihania suupaloja tarjottu, erityisesti nuo jälkkärit näyttivät suussa sulavilta! :)

    VastaaPoista
  2. Poron lihaan ei kyllästy ikinä. Poroa pitäisi olla lisää, mutta ei luonto kestä, poro kun ei viihdy lannassa ja sekoittuu metsäpeuraan ja se on tosi huono juttu. En muista, että olisin ikinä maistanut rautua. Toivottavasti Lappi pysyy sellaisena, että jatkossakin näitä antimia on tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Poronliha on kyllä hyvää. Rautuakin kannattaa maistaa. Tosi hyvää sekin! :)

      Poista
  3. Muotinäytösten kuvaaminen on vaativa laji niin mallien liikkumisen kuin valaistuksen suhteen. Aikoinaan tuli sitä harrastettua kun sisarentytär teki mallin töitä. Muutaman ihan kivan otoksen olet kuitenkin onnistunut taltioimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirkko! :) Ja joo ei ole helppoa tosiaan. Vähän tuli kyllä epätarkkoja, mutta ihan hyviä silti. En ole oikein ehtinyt liikkuvan kohteen kuvaamista harjoittelemaan. Kohta siihenkin tulee muutos, kun tuo meän pikku neiti saa jalat alleen! :D

      Poista
  4. Voi että on varmasti ollut mukava tilaisuus. Voisitko mitenkään laittaa kuvat hieman suurempina. Noin pienistä ei mitenkään näe mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan ihana ilta! :)

      Luitko jutun mobiililaitteella? En ole keksinyt miten saisin kuvat näkymään kännykän näytöllä suurempana..oon yrittäny vaikka ja mitä :D onko vinkkejä? Koneella kyllä pitäisi näkyä hyvän kokoisena.

      Poista
    2. Mä luin läppärillä chrome-selaimella ja mullakin näkyy kuvat aika pienellä. Varsinkin vaakatasoisista kuvista on vähän vaikea saada jopa selvää.

      Poista
    3. No voi hitsi. :/ Mut hei kiitti ku otitta asian esille! En tiä yhtään mistä vois johtua. Täytyy tutkia asiaa..

      Poista
  5. Tällaiset naisten illat ja pienet irtiotot on niin mukavia! Ja vautsi mitä ruokia.. ihan tulee ikävä Suomeen! Olen myös kuullut (tai lukenut) tästä hotellista hyvää. Pitää muistaa ensi kerralla kun on sillä suunnalla. Komppaan muuten noita aiempia kommentteja, että olisi kiva katsella kuvia jos ne olisivat vähän isompia. Se pitäisi blogspotissa löytyä sieltä asetuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kyseistä hotellia! Me ollaan oltu sielä yksi yö ja oli hieno hotelli ja aivan loistava aamupala. :)

      Okei, hyvä tietää. Kiitos vinkistä! Minun taytyy käydä sieltä kattoon löytyskö apu.:)

      Poista