keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Reissuhistoriaa

Aloitetaanpa tämä blogi kunnolla sillä, että kirjoitan vähän meän menneistä reissuista. Niistä retkistä ja matkoista mitä tehtiin mieheni kanssa ennen pikkuisen syntymää, eli ennen tämän vuoden elokuuta. Toki tulemme reissaamaan useasti myös jatkossa vauvan kanssa ja niistä tulen kertomaan myöhemmin. Nyt kuitenkin ajattelin avata vähän niitä menneitä reissuhetkiä, jotta saisitte jonkinlaisen kuvan siitä, minkälaisia reissaajia täältä blogin takaa löytyy.Retkeily ja patikointi


Me nautitaan molemmat ihan älyttömästi luonnossa liikkumisesta ja retkeilystä. Monet Rovaniemen lähiseudun laavut ja retkikohteet ovatkin tulleet tutuiksi. Ja kyllä häätyy sanoa, että niitä kohteita (ja hienoja sellaisia!) on yllättävän paljon!


vaattunkiköngäs
Vaattunkiköngäs

syväsenvaara
Syväsenvaara

möötikkärakka
Möötikkärakka

Patikointi on myös meidän yhteinen juttu. Olen kotoisin Ylläkseltä, joten sen alueen reittejä on tullut talsittua monesti. Muita tuntureita, joita ollaan valloitettu, on muun muassa Pyhä, Luosto ja Saana, Lapin pieniä tuntureita ja vaaroja unohtamatta. Kaikissa ei tietenkään olla käyty, mutta aika monessa kuitenkin. 


kuertunturi
Kuertunturi

ylläs
Ylläs

riisitunturi
Riisitunturi

käyrästunturi
KäyrästunturiRoadtripit kotimaassa, Ruotsissa ja NorjassaSuhteen alkuaikoina vietettiin kesälomareissuja autoillen sekä Suomessa että Norjassa.


turun saaristo

Auringonlasku Turun saaristossa

turun saaristoAika pian kuitenkin Norja alkoi vetämään enemmän puoleensa. Kerran kun siellä käy.. noh koukkuunhan siihen maahan jää. Onhan siellä aivan uskomattoman UPEAT maisemat. Vai mitä sanotte näistä..


norja

norja

norja

norja

norja


Kaupunki- ja rantalomat


Olemme me toki muuallaki ulkomailla matkustelleet. Hyvin useasti ollaan kallistuttu omatoimimatkailuun, vaikka onhan siinä valmismatkassa puolensa. Tykätään jotenkin siitä vapaudesta, että saadaan itse valita lennot ja hotellit. Myöskään paikat, jotka ovat täysin turistien valloittamia, eivät houkuta. Yritetään etsiä kohteesta sitä aitoa paikalliselämää ja kulttuuria. Tämä tulee varmasti näkymään myös blogissa. Netti on pullollaan juttuja ja kuvia turistikohteista, joten itse yritän tuoda esille myös niitä ei niin tunnettuja paikkoja. Valmismatka on kuitenkin helppo vaihtoehto ja uskon, että seuraavaa ulkomaanmatkaa valitessa tulemme kääntymään valmismatkan puoleen. Onhan vauvan kanssa reissaaminen meille vielä täysin uusi juttu.

lontoo
Lontoo

praha
Praha

tivoli
Tivoli

bali
Bali, Tanah Lot

bali
Bali, Kuta Beach

gili
Lombok, Gili Air

gili
Lombok, Gili Air

singapore
Singapore

Siinäpä meän reissuhistoria pähkinänkuoressa. Ollaan me pikkuisenkin kanssa ehitty jo koluta lähiseutuja. Niistä voisinkin kertoa seuraavaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti