perjantai 19. toukokuuta 2017

Alkupaloja Kroatiasta

Olen ihastunut. Ja pysyvästi. Nimittäin Kroatian kauniisiin maisemiin, vuoristokyliin, satamakaupunkeihin, paikalliseen tunnelmaan, rantoihin, turkoosiin mereen ja sen kristallinkirkkaaseen veteen. Jestas miten kaunis maa! 

Kotiuduttiin tosiaan toissapäivänä viikon pituiselta Kroatian reissulta. Kohteena meillä oli Bracin saari ja ihastuttava pieni satamakaupunki nimeltään Supetar. Ja voi kyllä, ei ois voinu paremmin matka mennä. Paikka oli upea ja seura mitä mainioin. <3 Nyt jo tiedän, että Kroatiaan tullaan palaamaan uudelleen. Ja toivottavasti monta kertaa.

Matkaväsymys vaan meinaa painaa vieläkin. Keskiviikkona herättiin kukonlaulun aikaan jo ennen kuutta, jotta ehdittäisiin Splitiin menevälle lautalle ja sieltä ajoissa lentokentälle. Rovaniemellä oltiin vasta kymmenen jälkeen illalla. Kokonainen päivä siinä meni ennen kuin kotia päästiin. Meän neiti nukkui eilen semmoset makeat neljän tunnin päikkärit ja tänään herättiin vasta yhdentoista jälkeen. Että sellaista, oliko hieman matkaväsymystä pikkuneidillä. :D No heti kun tästä väsymyksestä selviän (ja saan ne miljoona kuvaa läpikäytyä), tulen kertomaan meän matkasta enemmän. Sitä ennen, saatte vähän maistiasia siitä, mitä kaikkea ehdittiin lomalla näkemään ja kokemaan. Ja mites muutenkaan kuin kuvien muodossa, olkaas hyvät!


Viehättävä Supetarsupetar satama

supetar (6)

supetar (5)

supetar hevoset

supetar (2)

supetar (8)

supetar St. Peter Church

supetar mausoleumiPäiväretki Splitiinsplit kellotorni näkymät

split kellotorni näkymät

split (2)

split

split (3)


Autoillen pitkin vuoristoteitävidova gora

vidova gora (2)

bol

roadtrip

zlatni rat brac ranta

zlatni rat brac ranta

pucisca

pucisca (2)

skrip

skrip (2)

Aah nyt tuli jo ikävä nuita maisemia. <3 Joko saa mennä uudelleen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti