torstai 9. helmikuuta 2017

Mustavalkoiset kädet

Nauran auringolle -blogin Mustaa ja Valkoista -haasteen aiheena on tällä kertaa Kädet. Kauan ei tarvinnut miettiä kenen käsiä lähtisin kuvaamaan, koska onhan tuon minun puolivuotiaan neitosen pikkukädet nyt ihan supersöpöt! :) Välillä tarvittiin vähän iskän apua tähän hommaan, jotta kuvaaminen onnistuisi. Olisi tullut muuten aikamoista viuhdontaa mukaan kuviin. ;)

kädet mustavalko

kädet mustavalko

Muuten meidän arkeen ei erikoisempaa kuulu. Viikot on täynnä vaunulenkkejä, vauvajumppaa ja -tanssia, lauantaista vauvauintia unohtamatta. Eli aikamoista haipakkaa päivät välillä. Se ei kuitenkaan haittaa, mukava vaan kun on tekemistä. Vauva nauttii toisten vauvojen seurasta ja äitikin saa vertaistukea ja liikuntaa siinä samalla! Jaksaa paljon paremmin yövalvomisia ja arjen pyöritystä.

kädet mustavalko

kädet mustavalko

Vaikka nyt on ollut reissurintamalla vähän hiljaisempaa, onneksi siihen tulee muutosta lähiaikoina. Enää on reilu kuukausi Englannin matkaan (ei malta oottaa!) ja haaveissa ois, että helmi- maaliskuun aikana pääsis viettämään viikonloppuloman Saariselällä. Muutenkin viikonloput on täynnä tekemistä. Luvassa on reissuja Kemijärven ja Ylläksen mummoloihin. Siellä suunnitelmissa olisi ainakin pilkkiä, hiihtää, retkeillä ja lumikenkäillä, jos vaan ilmat sallii. Oi että, ootan jo innolla aurinkoisia kevätkelejä. Tilaukseen muutama (tai siis vähän useampikin) sellainen kiitos!

kädet mustavalko

Siinäpä meidän kevätsuunnitelmia. Millaisia suunnitelmia teillä? Mitä mieltä ootte kuvista? :)

                               

8 kommenttia:

 1. Oih! Nuo pulleat pikku sormet! Lasten sormet ja varpaat ovat jotenkin herkulliset, melkein tekisi myödä syödä ne :D No, onneksi ei.

  Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Makean näköiset ja niiiin suloiset. Kiitos!

   Poista
 2. Ihana pikku käsimalli! Kyllä vauvan kädet on niin suloiset, omia vauvoja niin ikävä (nyt jo aikuisia hihi) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisista kuvista jos mistä tulee varmasti muistot mieleen. <3 Kiitos ja samoin sinulle, hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Hellyttäviä ja suloisia kuvia!
  Vauva kuume iskee katsoessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja anteeksi! :D no ehkä vähän sellaista tässä hainki takaa.. ;)

   Poista
 4. Voi miten suloiset pienet kädet! Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista