sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Uusia tuulia Amarillossa


amarillo (4)
* Illalliset tarjosi Rovaniemen Amarillo

Heippa, täällä taas! Norjasta ollaan kotiuduttu noin viikko sitten. Ihana reissu takana ja juttuakin on tulossa blogiin heti kunhan vaan saan käytyä kuvat läpi (niitä kun ei oo mitenkään vähän.. :D) Ennen kuin mennään niihin, niin pistetään tähän väliin ravintolavinkkiä kehiin. 

Joko ootta nimittäin huomanneet, että Rovaniemen Amarillo on uudistunut? Uudistuneen Amarillon avajaisia vietettiin toukokuun alussa ja mie sain kunnian olla niitten ensimmäisten joukossa, jotka saivat testata Amarillon uutuutta The Tablea. Avajaisten jälkeen hoin innosta soikeana miehelleni, kuinka hauskasta ja erilaisesta konseptista olikaan kyse, ja kuinka jokaisen tulisi kokea jotain vastaavaa - juuri sen erilaisuuden vuoksi. Samaan hengenvetoon jatkoin juttuani siitä, miten koko ravintolan sisustus oli muuttunut, eikä sitä ollut enää tunnistaa samaksi paikaksi. Sisustus miellytti omaa silmää pääkalloineen kaikkineen, joten uudistus saa täyden kympin ainakin täältä!

amarillo rovaniemi

amarillo rovaniemi

amarillo (3)

Avajaisten jälkeen miehenikin pääsi näkemään ravintolan uuden ilmeen, kun suunnattiin Amarilloon illalliselle testaamaan uutta listaa. Kokonaan lista ei ollut muuttunut, vaan yhä sieltä saattoi bongata vanhoja tuttuja. Muun muassa Chicken Pocket on edelleen listalla, ja samoin Amarillon Big Burger - klassikoiden parhaimmistoa! Uutuutena sen sijaan ovat tulleet ns. MadMex -annokset, jotka on tarkoitettu jaettavaksi. Sellaistahan meidänkin piti tällä kertaa kokeilla. Alkuruoaksi siis pehmeitä tacoja..

..joita ei sitten kuulunutkaan. Jossain vaiheessa alettiin jo ihmettelemään missä ruoka viipyy. Oltiin jo odotettu nälkäisinä pitkä tovi. Juuri kun alettiin miettimään onko meän tilaus jo hukkunut matkalle, tarjoilija tuli ystävällisesti kertomaan, että keittiöllä oli tullut pieni moka annostemme kanssa ja tästä syystä jouduttiin odottamaan ruokaa vähän kauemmin. No ei hätää. Meillä on aikaa. Todella loistavaa palvelua, että tästä meille ilmoitettiin, eikä jätetty epätietoisuuteen. Hyvää kannattaa odottaa, ajattelimme, ja sitä se toden teolla olikin!

amarillo alkuruoka taco

amarillo (2)

Mansikkamargarita on myös kuulkaas sellanen, mitä Amarillossa häätyy aina alkuun tilata! ;) Se on vain niin älyttömän hyvää..

illallinen mansikkamargarita

illallinen (2)

Pääruoka löytyi listalta helposti. The Plate. Lautanen täynnä härkää, possun poskea, chorizo-makkaraa ja ainakin pippurikastiketta maailman söpöimmässä kattilassa tarjoiltuna. Tuommosen oisin halunnu omaanki kotiin. :D

amarillo the plate

amarillo the plate

amarillo (8)

Illallisen kruunasi Tartalet Passion ja Brownie, joista jälkimmäinen katosi nopeasti molempien suihin. Olihan se Tartalettikin toki maukasta ja ihanasti esillä! Mutta lämmintä suklaakakkua, vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja tuoreita mansikoita. Voiko parempaa lopetusta ollakaan?

amarillo tartaletti

amarillo suklaakakku

amarillo jälkiruoka tartaletti

amarillo the table


Sellanen oli meän illallinen uudistuneessa Amarillossa, mutta palataanpa vielä hetkeksi avajaisiin ja siihen mikä ihme on jo aiemmin mainittu The Table!

Eli ideanahan siinä on se, että asiakas voi varata paikan isosta 8 henkilön yhteispöydästä ja nauttia yhdessä muiden kanssa keittiön loihtiman visuaalisesti näyttävän yllätysmenuun. The Table -asiakkaita palvelee koko illallisen ajan oma tarjoilija, Entertainer, jonka tehtävänä on huolehtia asiakkaiden viihtyvyydestä. Jännänhän siitä tekee sen, että vierustoverit voivat olla toisilleen täysin tuntemattomia! Pelottavaako? Voi olla, mutta onpahan ainakin unohtumaton kokemus! Ja jos yksin jännittää mennä, niin ainahan voi pyytää ystävää tai kaveriporukkaa mukaan - tulee ainakin vaihtelua illanistujaisiin. :) Ja juu häätyy myöntää, avajaisiin mennessäni kyllä hieman jännitin mitä tuleman pitää, mutta loppujen lopuksi meillä oli tosi hauskaa! Jännitystä hieman lievensi se, että mukana oli bloggaajakaverini Maarit, joten eipähän tarvinnut ihan täysin tuntemattomien sekaan istahtaa. Illan aikana ehdin tutustua myös toiseen bloggaajaan Reason for Season -blogin Mirkaan, ja moniin muihin. Siinä mielessä ilta oli hyvinkin onnistunut!

Sen enempää en tästä illasta halua puhua, ettei yllätys mene täysin pilalle. Tämä on jokaisen koettava ehdottomasti itse!


the table amarillo

the table nachot

the table (5)

the table (6)

the table (7)

the table (4)

the table (8)

the table creme brulee

the table (10)


Kiinnostuitko? The Table katetaan kahdesti viikossa, perjantaisin ja lauantaisin kello 20. Kattaukseen kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka sekä juomat (ja niitä kaikkiahan oli enemmän ku riittävästi..) Eikä hintakaan oo yhtään paha, S-Etukortilla 44,90 e ja ilman korttia 49 e. Lisätietoja löydät tästä linkistä. Suosittelen kokeilemaan! :)Onko joku jo kokeillut The Tablea? Tai käynyt muuten uudistuneessa Amarillossa?
3 kommenttia:

 1. Tykkäsin itsekin uudistuksesta. Listalle olisi ehkä toivonut hieman lisää uutta, mutta mitä testattiin oli kuitenkin oikein herkkua :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, totta! Ei se lista kuitenkaan hirveästi ollu muuttunu..

   Poista
 2. Hyvän näköistä ruokaa (:

  VastaaPoista