torstai 23. maaliskuuta 2017

Kuulumisia ja uusi ihanuus

Sain yksi päivä päähänpiston. Sellaisen, mistä ei lompakko välttämättä kovin tykkää. "Minun on saatava toinen objektiivi tämän 25mm linssin kaveriksi. Ja sen toisen on oltava teleobjektiivi!" Juu, eihän siinä kauaa mennytkään, kun jo aloin haaveilemaan uusista jutuista. Siinä samalla myös laajakulman osto alkoi kovasti houkuttelemaan, mutta jotain rajaa tähän touhuun oli kuitenkin vedettävä, että ei mene ihan höpöksi. No järkeilin sitten, että teleobjektiivilla olisi nyt enemmän käyttöä. Seuraavaksi on vuorossa sitten se laajis (sen verran arvokkaita juttuja nämä, että siitä voi oikeasti haaveilla joskus miljoonan vuoden päästä varmaan..).

P3230152

P3230153

P3230161

Mulla on käytössä Olympuksen OM-D E-M5 Mark II (kameraihastuksesta lisää juttua täällä, jos on mennyt ohi). Ja hakusessa oli tosiaan siihen sopiva teleobjektiivi. Aikani vertailtuani vaihtoehtoja, ostoskoriini päätyi, niin ikään samaa merkkiä oleva, M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R -telezoomobjektiivi sen edullisuuden takia. Luin myös hinta-laatusuhteen olevan hyvä, jopa erinomainen. Se tieto riitti mulle ja tilaus lähti matkaan.

P3230160

häkinvaara (2)

häkinvaara (3)

Hain ihastukseni eilen postista, ja voi jestas miten yllätyin avatessani paketin! Se oli todella kevyt! En tiedä kuinka painavaa kapistusta sitten odotin, mutta tämä oli todella positiivinen yllätys. Piti miehellekin se ihan innoissaan kiikuttaa. "Kokeile nyt sitä!".  Se, että kamera on mahdollisimman kevyt ja pieni, on kyllä näin reissaajalle ihan must-juttu. Nyt jaksaa matkoillakin kantaa kameraa mukana ilman hartiakipuja. :)

häkinvaara (5)

häkinvaara (6)

Postauksen kuvat on tämänpäiväiseltä vaunulenkiltä ja otettu uudella objektiivilla. Pakkohan se oli heti tilaisuuden tullen testata uutta tulokasta. Oon kyllä tosi tyytyväinen, vaikka en niin hirveästi ehtinyt vielä kuvaillakaan. Huomenna me suunnataan hetkeksi vähän erilaisiin maisemiin, joten siellä sitten testaaminen jatkuu. Meän reissua Englantiin voi seurata blogin Facebook-sivuilla tai Instagramissa nimimerkillä @heisaynaja (tai vaikka molemmissa, niin et jää mistään paitsi). Blogi pitää tämän ajan lomaa, joten tänne palataan sitten reissun jälkeen.

Mukavaa viikkoa ja tulevaa viikonloppua! Onko muilla tiedossa reissuja? :)

Nii ja jos joku omistaa kyseisen linssin, niin mielelläni otan vastaan kokemuksia!2 kommenttia:

 1. Haaveilen itsekin laajakulmaputkesta. Ehkä vielä joskus. :D Tällä hetkellä käytän lähinnä 50- ja 85-millistä putkea. Tosin oma kalustoni on Canonin, joten en tuosta uudesta putkestasi tiedä tuon taivaallista. :D
  Mukavaa reissua teille! (Pääsispä itsekin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi! :) On kyllä kiva vaihtaa aina välillä maisemaa. Mullakin oli ennen tätä Canon ja alussa olikin outoa käyttää jotain muuta merkkiä. Hitsit kun objektiivit on niin arvokkaita. Muutenhan niitä omistais jo kunnon kasan! :D no eiköhän me molemmat vielä laajakulma joskus saada..

   Poista